Zwemmen en wellness

In Maaseik, op 10 km van de vakantiewoning, ligt "Aquadroom". Het is veruit het mooiste zwembad van Limburg dat in 2010 zijn deuren opende. In dit complex is er voor iedere zwemmer wat wils : voor de allerkleinsten het baby- en peuterbadje, voor de sportievelingen het wedstrijdbad. Verder kan iedereen genieten van de plons- en ontspanningsbaden en van een buitenzwembad met twee fantastische glijbanen.
Er is tevens de mogelijkheid van sauna en wellness binnen Aquadroom.

Verder is er in Opoeteren het openluchtzwembad "De Wouterbron" met zuiver bronwater, zandstrand, speel- en ligweide.

In Opglabbeek is er het "Wilhelm Tell Waterparadijs", een buitenzwembad met golfslag, waterglijbaan, waterspeeltuin, stroomversnelling en overdekt zwembad en whirlpool.

In Zutendaal is er het openluchtzwembad ''t Soete Dal" met speeltuin, peuterbad en allerlei accommodaties.

Maasmechelen heeft "de Kikmolen", een 2,7 ha groot domein. Er is een recreatief openluchtbad met twee glijbanen en een grote ligweide. Er is ook een apart kinderbad en speeltuin.

Voor wie het graag heel natuurlijk houdt, is er "De Steenberg" aan de Maasplas in Kinrooi. Het is een natuurbad met zandstrand.

Wat betreft wellness, zijn er ook een heel aantal privé gelegenheden in de buurt waar men kan reserveren voor een sauna, massage of een behandeling.